Dit ben ik!

Mijn naam is Veerle Savelkoul.

Interesse voor interieur heb ik al zolang ik me kan herinneren. Als kind schoof ik al met de meubels in mijn kamertje en in ons huis. Elk huis waar ik sindsdien woonde wist ik tot een gezellig thuis te maken. Het komt met enige regelmaat voor dat mijn hele gezin aan het sjouwen is met meubels omdat ik een nieuwe lamp heb aangeschaft.

Mijn liefde voor interieur heb ik door het volgen van een opleiding aan de Interieur Academie kunnen omzetten in mijn eigen interieur-styling bedrijf. De naam Met Veerle is wat dat betreft alles omvattend. Ik probeer samen met de klant tot een passend eindresultaat te komen. Het out of the box denken vinden mensen soms lastig maar voor mij als buitenstaander en professional, is dat een stuk makkelijker. Ik help je graag knopen door te hakken waar je nog twijfelt. Ik neem materialen mee, zodat je kunt zien en voelen wat ik bedoel.

Naast interieur-stylist ben ik leerkracht. Deze combinatie is mooi en aanvullend. De onderwijskennis kan ik direct omzetten in pedagogisch verantwoorde indelingen op scholen. De kennis van bewegen die ik als Master of Sports me heb eigen gemaakt, gebruik ik bij inrichtingen van kantoren, scholen, maar ook woonhuizen. De ruimte voor de bewegende mens komt overal in mijn inrichtingen terug.